Am si eu o intrebare. Am primit o hotarare de divort definitiva si executorie fara termen de executare. Ce trebuie sa fac pentru a o legaliza? Mentionez faptul ca din anumite motive nu pot relua legatura cu avocata.
Hotararea imi foloseste doar la strea civila pentru a ma recasatori (se pare ca nu mi-a ajuns o data :D)
In cazul acesta e suficient doar sa o legalizez la judecatoria emitenta?
Va multumesc
Deja pe hotararea care mi-a ajuns prin posta scrie definitiva si irevocabila, doar ca nu este semnata si stampilata.
este suficient ptr starea civila sau totusi trebuie sa o legalizez la judecatoria emitenta?
Multumesc
Trebuie aplicata aceasta mentiune separat de mentiunea din cuprinsul hotararii.
Mergeti acolo...
Daca e nevoie de un timbru si o taxa, credeti ca va trimiteau ei si gratis, fara taxe platite si fara sa stati la cozi, hotararea legalizata? :D
Ehe, asa este... dar speranta moare ultima... speram sa scap de un drum pana la Bucuresti.
Multumesc mult tuturor pentru informatiile acordate, apreciez interesul Dvs, avand in vedere ca de o saptamana sun la judecatoria din Cornetu si nu-mi raspunde nimeni.
Ce trebuie sa fac?
danyela78
buna ziua
divortul meu s.a terminat...mi.a ajuns acasa comunicarea cu termen de apel in 30 de zile...care au expirat fara ca paratul sa faca apel...ce trebuie ... (vezi toată discuția)