Cu tot respectul,de unde stiti dvs .ca nu le avea ?
Exista posibilitatea perfect legala ca procesul verbal sa fie intocmit si in lipsa contravenientului,in prezenta unui martor care semneaza pentru a atesta lipsa contravenientului.
Cu tot respectul, daca le avea ma sanctiona atunci cand m-a verificat, dar el are legea in mana si se joaca dupa bunul lui plac, iar martorul respectiv care l-a gasit politistul, pe ce motiv a semnat, de unde stie el cam am vorbit urat fata de polistist?Dar asta e ROMANIA de azi ne jucam cu legile dupa placul fiecaruia.
O zi frumoasa!
Sanctiunea contraventionala poate fi aplicata in termen de 6 luni de la constatare.
Martorul care apare pe procesul verbal poate fi martor asistent ( la incheierea procesului verbal) sau martor ocular, adica, care a asistat la savarsirea faptei.
Legea prevede obligativitatea mentionarii unui martor.
In caz de contestatie, instanta , poate solicita audierea martorului in cauza.
Va multumesc de informatii, uite asa incep sa mai invat cate ceva, nu are rost sa-mi bat capul ca pana la urma tot politistul are dreptate, asa ca am sa platesc amenda si el sa aiba o viatza fericita bucurandu-se ca are legea la dispozitie si poate sa se joace cum vrea el.=D>