avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poate aplica amenda un politist in civil?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poate aplica amenda un politist in civil?

Este posibil ca un politist civil sa-ti dea o amenda in lipsa ta dupa ce te-a legitimat? :-/
Cel mai recent răspuns: DCristianC , utilizator 11:30, 13 Aprilie 2011
Va multumesc de sfat, dar nu cred ca mai am timp sa fac contestatie asa ca am sa o platesc si asta e, am sa consider ca am donat o suma de bani la bugetul statului:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda pe numele meu la care nu am facut eu infractiunea mariusrau mariusrau m-am trezit cu o amenda de parcare ilegala pe numele meu la care nu am participat la infractiune sau nu am fost acolo la momentu realizarii procesului ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de amenda incheiat in lipsa carmen ala carmen ala Ce putem face in situatia in care o institutie de control sustine ca a incheiat un proces verbal de amenda in lipsa, in conditiile in care nu ne-a fost adus ... (vezi toată discuția)
Pv contraventie - tulburarea linistii si ordinii publice wwalentin wwalentin Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea chestiune:intr-o seara ,deranjat de un grup de indivizi care tulburau linistea publica in dreptul ... (vezi toată discuția)