avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... reparatii robot bucatarie
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

reparatii robot bucatarie

buna ziua, la asociatia parintilor ynei gradinite, fara scop patrimonial au avut loc reparatii la robotul de bucatarie de 50 lei...nu avem decat bonul fiscal de la firma care a efectuat reparatiile...inregistrarea se va face pe 611 "Cheltuieli cu intretinerea si reparatiile", urmata de plata?

va rog mult, nimeni nu ma poate ajuta?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Aprilie 2011
thesimonelu, utilizator
Cel mai recent răspuns: thesimonelu , utilizator 18:32, 5 Aprilie 2011
asa fac si eu...ma documentez de vreo 2 luni si acum le pun cap la cap...pana la sf lunii sa finalizez incheierea exercitiului 2010...dc ati facut dispozitii de incasare?
- trebuie facute pe asociatie si raportari pe surse de venituri sau e doar in cazul dvs?

daca am obiecte de inventar pe asociatie, acu m-am gandit, trebuie sa fac inventariere...de ex stampila, care e ob de inventar

referitor la balanta, cu cate egalitati o faceti? iar notele explicative la bilant ce trebuie sa contina...deja aveti mai multa experienta decat mine=D>=D>
numai bine va doresc, multumesc inca o data!
partidele au legea lor 334/2006 .se raporteaza la autoritatea electorala .

la ong studiati OMEF 1969/2007 , care la Anexa 1, Cap 7 pag 143-148 are monografia contabila.
vezi si OMEF 2869/2010 cu aplicare din 01.01.2011
balanta cu 4 egalitati , normala , ca la SC:sume precedente,rulaje curente,sume totale ,solduri finale(D si C). eu folosesc un program de conta , la care am adaugat conturile pe care le folosesc la partid si e ok.
bilantul l-am descarcat de pe net ,bilant pentru ONG,care are si note explicative .
nu l-am depus inca !
da, aveti stampila la ob inv -lista de inventariere cum am spus mai inainte.
o zi buna! si tineti-ma la curent !=D>
am mai gasit o nelamurire...legata de extrasele de cont...imi apare pe extrasul lunii in curs (oricare luna e la fel) pe langa operatiunile efectuate pana pe 30 (31) cu data de 1 a lunii urmatoare dobanda la banii in cont...de ce apare pe extrasul lunii curente, cu data de 1 a lunii urmatoare...cum o inregistrez, cand eu am perioada extras 1-30 martie de exemplu si apare pe acelasi extras la finele lui 1 aprilie dobanda la bani...si soldul final al extrasului, care e pana la 30 martie in exempul dat, apare inclusa si dobanda care e pe 1 aprilie trecuta...#-o

cartea mare sau fisa de cont pentru operatii diverse trebuie completata lunar pentru fiecare cont in parte sau se poate face si anual daca a fost inregistrat un nr mic de operatiuni pe anul respectiv???:sorry:
multumesc
Ultima modificare: Marți, 5 Aprilie 2011
thesimonelu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatie nonprofit fara scop patrimonial thesimonelu thesimonelu Buna ziua tuturor. S-a infiintat in 2010 Asociatia Parintilor cu aport in numerar adus de membrii acesteia, asociatie nonprofit fara scop patrimonial, ... (vezi toată discuția)
Decont cheltuieli thesimonelu thesimonelu revin la vechea nelamurire cu stampila asociatiei, asociatie a parintilor unei gradinite de stat, nonprofit, neplatitoare de tva...poate reusesc si termin si ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat! thesimonelu thesimonelu Am infiintat asociatia parintilor a unei gradinite de stat, nonprofit, neplatitoare de tva...s-a depus capitalul in cont, insa alte incasari pe asociatie nu ... (vezi toată discuția)