avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot sa mai atac cu recurs hotararea primei instante?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot sa mai atac cu recurs hotararea primei instante?

INTREBARE.CU PRIVIRE LA RECURS IMPOTRIVA CONTESTATIE PROC VB CONTRAVENTIE( L 61/1991).PROCESUL A INCEPUT IN OCT 2010 ,CAND SE PUTEA FACE RECURS,IAR PRONUNTAREA A AVUT LOC IN MARTIE 2011(CONTESTATIE RESPINSA CA NEINTEMEIATA),DECI DUPA INTRAREA IN VIGOARE A LEGII 202/2010,LEGE CARE NU MAI PERMITE RECURSUL.INTREBAREA MEA ESTE DACA MAI POT FACE RECURS TINAND CONT CA PROCESUL A INCEPUT SUB LEGEA VECHE,CARE PERMITEA RECURSUL,INSA PRONUNTAREA A AVUT LOC SUB LEGEA NOUA(202/2011), CARE NU MAI DA DREPTUL LA RECURS.SE TINE CONT DE LEGEA IN VIGOARE DE LA MOMENTUL PRONUNTARII HOTARARII,DESI PROCESUL A INCEPUT SUB O ALTA LEGE,CARE PREVEDEA DREPTUL LA RECURS?DACA SE TINE CONT DE LEGEA IN VIGOARE DE LA MOMENTUL PRONUNTARII, NU SE ADUCE ATINGERE PRINCIPIULUI CONSTITUTIONAL CARE PREVEDE CA LEGEA PREVEDE DOAR PENTRU VIITOR(LEGEA NU RETROACTIVEAZA) ,CU EXCEPTIA LEGII PENALE MAI FAVORABILE?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:03, 5 Aprilie 2011
dupa parerea mea..nu mai poate fi formulat recurs
Conform prevederilor mentionate chiar de dvs,sentinta pronuntatat de judecatorie este definitiva(aceasta cred ca este stipulat si in finalul acesteia,in dispozitiv).
Deci, sentinta despre care relatati nu mai poate fi atacata cu recurs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs contestatie contraventie proces inceput 2010 radu_mc radu_mc In cazul in care o societate are proces - contestatie la Judecatorie pentru o contraventie, contestatie depusa la inceputul anului 2010, insa prin amanari ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva unei hotarari judecatoresti marin_catalin marin_catalin unde pot depune un recurs la o hotarare judecatoreasca? am avut in 2011 un proces cu IPJ (implicat fiind si un intervenient) privind o contestatie a unui PV ... (vezi toată discuția)
Cand trebuia predat permisul? ADRIANAX ADRIANAX Revin la rugamintea mea: -ma aflu in urmatoarea situatie: Am depus la politia Slatina permisul de conducere si certificatul de grefa in data de 24.febr.2011 ... (vezi toată discuția)