avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Copie CI
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Copie CI

Buna ziua, Am fost la un interviu si mi s-a cerut copie dupa CI, certificat nastere si studii. Ulterior am aflat de pe internet ca persoana care are acest ONG a reusit sa faca datoare mai multe persoane la o firma a lui. Vreau sa stiu daca risc si eu acelasi lucru, avand in vedere faptul ca am lasat la ei copiile dupa actele respective?
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 17:55, 4 Aprilie 2011
emilianne a scris:

Buna ziua, Am fost la un interviu si mi s-a cerut copie dupa CI, certificat nastere si studii. Ulterior am aflat de pe internet ca persoana care are acest ONG a reusit sa faca datoare mai multe persoane la o firma a lui. Vreau sa stiu daca risc si eu acelasi lucru, avand in vedere faptul ca am lasat la ei copiile dupa actele respective?

Numai daca va falsifica semnatura pe vreun act ...
ca si c.j. ar trebui sa stiti ca la angajare sunt necesar, in mod obligatoriu, anumite acte printre care si cele pe care vi le-a solicitat.

Totusi, trebuie sa fiti "cu ochii in patru" la ceea ce veti semna (cand vi se va cere!) pentru ca numarul actelor pe care trebuia sa vi le solicite este mai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare contract fara semnatura mea adomnicai83 adomnicai83 Buna ziua, Se poate inregistra un contract de munca fara semnatura mea(eu fiind persoana fizica) la ITM prin Revisal? Am fost instiintat de catre un ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca am fost pusa in functie de membru fondator? Boogy33 Boogy33 Cum pot afla daca am fost pusa in functie de MEMBRU FONDATOR al unei fundatii,fara sa iau la cunostinta. Fie au copiat semnatura mea, fie au falsificat-o! Si ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea c.i.m. fara semnatura angajatului Yuyika Yuyika Buna ziua! M-am lovit de urmatoarea situatie: - am fost la un interviu pentru un job part-time, pe perioada determinata de 3 luni. Mi s-au expus conditiile ... (vezi toată discuția)