avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestre copil contact de intermediere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestre copil contact de intermediere

copilul s-a nascut pe 6.03.2011, am contract de intermediere (agent asigurari ) la o societatate de 2 ani de zile, pana in august 2010 s-a retinut decat impozitul de 10% la sursa, iar din septembrie pana in decembrie s-a retinut 16% impozit , cas 10.5%si somaj 0.5%..am inteles ca cei cu activitati independente beneficiaza de indemnizatie..in cazul de fata beneficiez de indemnizatie de crestere?????va rog un raspuns urgent....mentionez ca nu sunt PFA
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 5 Aprilie 2011
Beneficiati de indemnizatia pentru CCC numai daca in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni ati realizat venituri (venituri din salarii, din activitati independente si din activitati agricole ) supuse impozitului pe venit.
In speta, este vorba despre perioada 16.03.2010 - 16.03.2011.

Actul doveditor privind realizarea de venituri, precum si nivelul lunar, trimestrial sau anual al acestora, eliberat de organele competente este dovada privind veniturile realizate in anul fiscal anterior celui in care s-a nascut copilul si/sau, dupa caz, dovada privind venitul calculat in vederea platii anticipate a impozitului, precum si copia deciziei de impunere, eliberata de autoritatile competente, in cazul persoanelor care realizeaza venituri din activitati independente si/sau din activitati agricole.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil - pfa norma de venit adrianppa adrianppa Salut, Ce documente pun in dosarul pentru indemnizatie crestere copil pentru a demonstra veniturile efective din PFA, avand in vedere ca impozitul platit de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie maternitate venituri carte munca + drepturi autor ? andra p. andra p. Buna ziua, in cazul unui contract de munca + contract drepturi autor (pe CM este trecut salariul minim pt studii superioare) cu aceeasi firma, se iau in ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie pentru cresterea copilului delia3 delia3 Tatal beneficiaza de indemnizatie pt. cresterea copilului daca realizeaza venituri din agricultura? mai exact are un pfa si pe baza declaratiei 221 ... (vezi toată discuția)