avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fabricare de \"probe\", militieneste.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fabricare de "probe", militieneste.

Metoda:
1. Se opresc (fara motiv) 3-4 conducatori auto.
2. Se retin actele, se noteaza datele.
3. Se intocmesc procese-verbale cu fapte fictive, dar la care unii apar ca "martori" impotriva altora.
4. Se semneaza procesele-verbale de "martori" (cu actele lor in mana militianului).
5. Se restituie actele celor care au "colaborat" ca "martori".
6. "Probele" sunt gata ticluite
Rog comentarii.:yeah:
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
Nu e nimic trist. Putin "off-road", adrenalina :rtfm: Dar e bine sa se stie ce fac militienii (in slujba poporului) :rofl:
Ca... ce fac vamesii... deja se stie de dupa concertul AC/DC din 2010. Ghinionul lor. Rock and Roll :hammer:

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
daca si reustiti sa dovediti....... asta dupa ce va pus martori unu contra altuia..... poate faceti economie la avocat sa contestati engros P-V -urile. la pret de unu
"easy read on..." cam ai dreptate, doar in procent de..100% :D
din fericirea militienilor si nefericirea cetatenilor, lucrurile stau intocmai cum le-ai descris.
am patit-o si eu cu militienii care au pus un martor fabricat si ma judec si acum cu militia ptr. un p.v. de un an de zile.
eu nu cedez, doar fraierii cedeaza.:P
partea proasta este ca inca sunt multi magistrati care dau sentinte favorabile statului roman, chiar daca acesta din urma face abuzuri si incalca legea, prin insusi bugetarii pe care ii plateste ca lucreaza la ...stat.
trebuie inteles ca statul, sta doar sa faca bani pe seama celor care nu cunosc legile sau nu-si cauta dreptatea acolo unde trebuie.
mergi pana la capat si nu ceda.
succes.
Este regretabila fapta comisa de o persoana aflata in slujba statului. Daca asa stau lucrurile puteti face o plangere la forul imediat superior celor care au facut acel pv sau sa va adresati direct instantei locale.Daca raspunsul primit din partea sefilor m.a.i nu va satisfac, aveti dreptul sa va dresati mai sus sau sa sesizati direct directia generala anticoruptie din cadrul aceluiasi minister (care din cate stiu eu isi fac treaba cu profesinalism). Din momentul inregistrarii sesizarii dvs se va infiinta o comisie de ancheta, care are obligatia sa solutioneze problema in termen de maxim 30 de zile.Pe linie de parchet ar trebui ca acele probe pe care le aveti sa dovedeasca comiterea unor infractiuni de oamenii legii ceea ce-i va costa libertatea. Va doresc rabdare si determinare. Sistemul poate fi invins
filmati politistii atunci cand sunteti opriti - FARA EXCEPTIE. Daca ai uitat sa ii filmezi....uite ce se intampla.....daca ei nu fac nici o greseala, atunci SANATATE - filmarea.....e buna de felicitari! Daca uiti sa ii filmezi.....uite ce sa intampla

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor, ma lupt cu militia! alturistul alturistul Poate ca vi s-a intamplat macar odata in viata sa aveti de aface cu militia rutiera, acele personaje cu capul in gips cu care vorba unui forumist: nu te pune ... (vezi toată discuția)
Refuz de intocmire a pr.verbal . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra . O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără permis din cauza unui abuz: agentul m-a acuzat că eu am condus deși colegul meu a recunoscut că el a fost la volan și a dus și un martor care să confirme. cum aș putea să-l recuperez? dio2 dio2 Buna ziua! Va scriu pentru a va cere ajutorul intr-o problema destul de delicata in care sunt implicata direct! Intr-o noapte am fost sunata de colegul meu sa ... (vezi toată discuția)