avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fabricare de \"probe\", militieneste.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fabricare de "probe", militieneste.

Metoda:
1. Se opresc (fara motiv) 3-4 conducatori auto.
2. Se retin actele, se noteaza datele.
3. Se intocmesc procese-verbale cu fapte fictive, dar la care unii apar ca "martori" impotriva altora.
4. Se semneaza procesele-verbale de "martori" (cu actele lor in mana militianului).
5. Se restituie actele celor care au "colaborat" ca "martori".
6. "Probele" sunt gata ticluite
Rog comentarii.:yeah:
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
M.A.I. nu a raspuns, am facut insa o plangere penala impotriva politistilor respectivi pentru abuz in serviciu prin inselaciune, retinere nelegala, abuz de incredere si calomnie (la 2 luni minus 2 zile, data postei), fals intelectual si uz de fals, instigare la marturie mincinoasa - la parchetul de pe langa judecatoria din localitatea respectiva. Adica un... "multumesc asemenea" :duh:
Deocamdata e liniste si pace. Va voi tine la curent.
Cred ca ati facut cel mai intelept lucru pe care puteati sa o faceti . Felicitari .
Nu credeam ca mai au tupeul sa faca asa ceva in 2011 dupa 5 ani de la aderarea la UE! Eu am patit-o prin 1995... X-( M-au facut recalcitrant si mi-au promis chiar o bataie, dar s-au razgandit datorita martorilor occidentali care erau cu mine :)) Amenzile mi le-au trimis prin posta cu martori falsi inventati de ei - aveau adrese prin caminele de nefamilisti din sectorul respectiv ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor, ma lupt cu militia! alturistul alturistul Poate ca vi s-a intamplat macar odata in viata sa aveti de aface cu militia rutiera, acele personaje cu capul in gips cu care vorba unui forumist: nu te pune ... (vezi toată discuția)
Refuz de intocmire a pr.verbal . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra . O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără permis din cauza unui abuz: agentul m-a acuzat că eu am condus deși colegul meu a recunoscut că el a fost la volan și a dus și un martor care să confirme. cum aș putea să-l recuperez? dio2 dio2 Buna ziua! Va scriu pentru a va cere ajutorul intr-o problema destul de delicata in care sunt implicata direct! Intr-o noapte am fost sunata de colegul meu sa ... (vezi toată discuția)