avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Fabricare de \"probe\", militieneste.
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Fabricare de "probe", militieneste.

Metoda:
1. Se opresc (fara motiv) 3-4 conducatori auto.
2. Se retin actele, se noteaza datele.
3. Se intocmesc procese-verbale cu fapte fictive, dar la care unii apar ca "martori" impotriva altora.
4. Se semneaza procesele-verbale de "martori" (cu actele lor in mana militianului).
5. Se restituie actele celor care au "colaborat" ca "martori".
6. "Probele" sunt gata ticluite
Rog comentarii.:yeah:
Ultima modificare: Luni, 4 Aprilie 2011
ContSters184021, utilizator
@easy ride on !
Exista antidot la porcarii de genul asta, doar sange-n...vene sa ai si tupeu ! Era ora 1 noaptea. Ok, la ora 8 te prezentai la politie unde depuneai o plangere in care aratai ca ai fost oprit, ti s-a cerut 200 de lei pt. niste nereguli inventate, n-ai avut decat 100,si aia ceruta de la ceilalti pasageri cu imprumut. Oricum, organul ti-a ,,arestat-o'', pe motiv ca te-ai luat in gura cu ei. Martori sunt niste amici care erau in masina. Daca amicii sunt doua doamne istete e si mai bine !
Eu asa am inteles ca s-au intamplat lucrurile.
Daca tu si martorii sunteti convinvingatori si nu va emotionati, declaratiile voastre pot trimite organul care te-a sicanat acolo de unde a venit.... in randul civililor.
Un pont : e bine, e foarte bine sa ai la tine niste bancnote, de diverse valori, carora le-ai notat seria ! Va spun, fac minuni ! Nu intru in amanunte, in fond fiecare face cum poate, nu cum vrea !
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
ContSters196414, utilizator
Pot sa inchipui ca exista asa ceva , dar e riscant sa folosesti atatea martori unul impotriva celuilalt . Daca reusiti sa dovediti aceasta " cacealma " facuta de militieni sunt convins ca o sa piarda si serviciul . Numai ca trebui sa va uniti fortele , cei care ati cazut in plasa lor .
Succes .
Multumesc. Am uitat sa precizez ca "organul" intocmea noaptea procese-verbale (posibil si chitante) de mana, neinregistrate cu serie si numar la IPJ, fara a utiliza formularele tipizate ale politiei. Daca "figura" iesea, rupea "documentele". Daca nu, intocmea ulterior un dosar penal cu probe "fabricate", pentru a-si prezenta "activitatea".
Probabil stiau si sefii ca noaptea se "lucreaza" cu documente neinregistrate. Am scanat un asemenea "manuscris" semnat "ORGAN DE POLITIE" si l-am trimis ca atasament prin e-mail, direct la M.A.I. Astept un raspuns. :hammer:
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
Mi-a raspuns IPJ-ul respectiv. Din cele trei "capete" de acuzare penala ticluite de politisti, doua au disparut si a mai ramas doar unul.#-o
Eu i-am informat declarand ca nu mi-am "preschimbat" (inca) nici certificatul de nastere (emis in RPR) si ca sper ca nu mi-au constatat inca decesul din oficiu si nu m-au radiat (tot pe sest) din baza de date (si din cartea funciara).
Desi politistii ma pot acuza ca traiesc sub o falsa identitate si inmatriculare, RSR si RPR fiind radiate din evidente :rofl: inclusiv Unirea din 1918, in gandirea lor.:yeah:
Sper sa-mi raspunda oficial (nu orificial) :yeah:.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
Sa ne tii la curent !
Am patit si eu ceva asemanator. M-a oprit, i-am dat actele, a mers si s-a intors cu pv sa-l semnez. Am refuzat si a turbat, nu alta ! In fine, a oprit pe celalalt sens o masina si l-a pus pe ala sa semneze. Ala a semnat ca primarul, fara sa ma vada la fata. Am reusit sa-i iau numarul de la masina. Peste vreo doua luni a venit si pv. Se depasise termenul de comunicare de o luna, stiti ce inseamna ! Si ca sa-l invat minte pe dobitocul de martor, i-am facut plangere la parchet pt. marturie mincinoasa. N-a stiut ce sex am, darmite cum arat ! Daca cititi oug 195/2002 si og 2/2001 o sa vedeti cum e cu ,,martorul'' si cam ce face el! A luat o amenda ad-tiva, 300 de lei, nu mai semneaza in viata lui !
Asta e, daca te bagi...
Ultima modificare: Joi, 14 Aprilie 2011
ContSters196414, utilizator

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor, ma lupt cu militia! alturistul alturistul Poate ca vi s-a intamplat macar odata in viata sa aveti de aface cu militia rutiera, acele personaje cu capul in gips cu care vorba unui forumist: nu te pune ... (vezi toată discuția)
Refuz de intocmire a pr.verbal . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra . O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie ... (vezi toată discuția)
Am rămas fără permis din cauza unui abuz: agentul m-a acuzat că eu am condus deși colegul meu a recunoscut că el a fost la volan și a dus și un martor care să confirme. cum aș putea să-l recuperez? dio2 dio2 Buna ziua! Va scriu pentru a va cere ajutorul intr-o problema destul de delicata in care sunt implicata direct! Intr-o noapte am fost sunata de colegul meu sa ... (vezi toată discuția)