avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lege ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lege ?

Va rog sa-mi spuneti ,inainte de 1989 pamintul din orase (curtile caselor) apartinea Statului ? Cu ce lege sau cu ce alt act normativ pamintul din orasul Bucuresti trecuse in proprietatea Statului ?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7 , utilizator 13:20, 19 Iunie 2011
Deci pt. o casa demolata in 1978 nu se dadea despagubire pt. terenul casei ,care deja era al statului,ci numai pt. casa expropiata .E corect ? va rog un raspuns,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 58/1974 persan persan Parintii mei au cumparat un imobil de 80mp cu o curte de 78mp. Terenul intra in proprietatea statului conf. legii 58/1974 si nu mai face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)
Mostenire niculaen niculaen In anul 1987 a fost dezbatuta succesiunea dupa bunici, bunurile o casa 3 camre si terenul aferent casei de 250mp, ffind cedate prin renuntare de catre frati ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune in baza dl 1938 grandanat grandanat Buna ziua, Am si eu o problema cu dobandirea terenului de sub propria casa. Datele sunt urmatoarele. Casa a fost cumparata de parintii mei in 1980. A ... (vezi toată discuția)