avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... ACTIVITATI INDEPENDENTE
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

ACTIVITATI INDEPENDENTE

IN CADRUL ACTIVITATILOR INDEPENDENTE , LA VANZAREA UNUI AUTOTURISM LA VALOAREA NEAMORTIZATA SE POATE DEDUCE SI PE CHETUIALA ACEEASI VALOARE NEAMORTIZATA ??????????X-(:((
Cel mai recent răspuns: xerxes , utilizator 18:56, 7 Aprilie 2011
valoarea ramasa neamortizata este deductibila fiscal, pana la nivelul venitului obtinut din vanzare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare autoturism lorena2710 lorena2710 buna ziua, am si eu nevoie de ajutor. am o soc care a achizitionat un autoturism in 2008 cu o valoare de 70000lei , iar acum as dori sa -l vand unei ... (vezi toată discuția)
Vanzare mijl fix sub valoare neamortizata DanielaPintea DanielaPintea Achizitie intracomunitara Mijloc Fix: 2133 = 404 2000 RON TVA (taxare inversa): 4426 = 4427 380 RON Problema: Vanzare Mijloc Fix la valoare < ... (vezi toată discuția)
Amortizare manolacheflorentina manolacheflorentina achizitionez mijloc fix=30000lei amortizez din el= 5000lei vreau sa-l vand doar cu 10000 intrebarea mea este: sunt obligata sa-l vand cu 25000 lei ? ce ... (vezi toată discuția)