Dar, mi se pare foarte ciudat ca in momentul in care expertiza a fost amanata de cel putin 3 ori pentru acelasi motiv, avocata respectiva nu a cerut inlocuirea expertului, pe langa sanctionarea lui.
Bună ziua.
Revin cu situația deconspiratei Judecătorii.
Cu toate că,de la prima adresă către expertul desemnat, i-a fost solicitată atașarea la lucrarea de expertiză a dovezilor de încunoștiințare a părților,despre data,locul și orele la care urmează a culege datele necesare efectuării raportului de expertiză,după perioada 22.04.2010 - 07.04.2010 în care procesul a fost amânat pentru expertiză,cu laaargul concurs al judecătorilor,ex pertul a depus lucrarea în timpul ședinței de judecată.
Bineânțeles că nu a respectat legea (art.209) dar,nu a depus nici dovezile de încunoștiințare a părților,așa că ...a mai primit o adresă.
Există în dosar și un borderou,depus de către expert,în care eu nu figurez ca fiind înștiinșat cu scrisoare recomandată.
Pe lângă faptul că nu poate face dovada informării părților-pentru că nu a trimis scrisorile,eu nu sunt nici amintit în ”lucrarea” lui,cu toate că sunt proprietarul terenului în litigiu; Mai mult,deoarece jude-le nu i-a stabilit și plata cuvenită,a avut grijă să dubleze suma cerută în prima fază a judecării .Acum,cauza se află spre rejudecare,după casare.
Potrivit art.24,Titlul V,C.pr.civ.,acest expert nu mai putea lua parte la rejudecarea după casare.Nu?
Au fost respinse cererile de recuzare ca nefondate.
Pentru că nu se poate face dovada încunoștiințării părților probabil,la înțelegere cu
reclamantul (primăria),Instanța a hotărât suspendarea judecării,conform art.155,ind.1.,pentru că nu a fost plătită ”munca”expertului.:stunned:
Anterior suspendării,au fost depuse cereri de recuzare și,respectiv, încuviințare a probei cu martori.
Apropos,am citit că : ”Nimeni nu e mai presus de lege”.
Vă mai îndoiți de titlul subiectului ?
În altă ordine de idei,pentru a primii copii ale paginilor din dosar,la aceeași Jud.,mai nou,am fost informat să duc un nr. de coli albe,ceva mai mare decât paginile solicitate și să revin peste două,trei zile.
Anterior plăteam o sumă de bani,niciodată aceeași,împârțită la nr. de pagini.fără vreo chitanță.Eram două persoane la Arhivă.
Acest lucru poate fi neglijat,ceva asemănător se întâmpla și la Adm.Fiscală,tot acolo,în localitate. =D>
Vă rog,aștept opiniile și sfaturile d-voastă.
Vă mulțumesc.