avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare

S-a transmis dreptul de proprietate asupra unui apartament prin contract de vanzare-cumparare.
Vechiul proprietar nu si-a modificat actele de stare civila, cu privire la domiciliu, astfel incat in buletin figureaza cu vechiul domiciliu.
Din pacate aceasta persoana a avut un comportament usor deviant in ultimul timp, in sensul ca a sunat de nenumarate ori la politie pt a reclama faptul ca nu este primita in casa, aratand politistilor buletinul. De asemenea, aceasta persoana suna la pompieri si da acea adresa.
Problema este ce ar putea face noul proprietar pt a evita astfel de situatii penibile: evacuare prin instanta sau exista o alta procedura la politie prin care sa se arate ca acea persoana nu este luata in spatiu acolo?
Cel mai recent răspuns: Andreea Istrate , Avocat 18:12, 23 Februarie 2012
Exista totyusi o persoana online care sa vina cu o idee nastrusnica, sau trebuie sa primesc numai mesaje total nefolositoare?
andreea_istrate410 a scris:

Exista totyusi o persoana online care sa vina cu o idee nastrusnica, sau trebuie sa primesc numai mesaje total nefolositoare?

Nastrusnicul?
La...circ! Aici solutii mai putin nastrusnice, daca nu cumva doriti ca pe acest site sa ne invadeze toti "nastrusnicii".
Poftiti un link, postati intrebarea d.voastra si veti primi negresit un raspuns asa cum va doriti:[ link extern ]
O seara placuta in continuare!
Din punct de vedere juridic ma refeream.
Daca nu aveti solutii, va rog frumos sa nu imi mai raspundeti.
Solutia tocmai ati primit-o de la mai multi colegi de forum, de mai multe ori.
La o solutie dpdv juridic am raspuns cu totii, dar una "nastrusnica" e tot ceea ce va doriti d.voastra.
Femeia respectiva e bonava, trebuie sa se lupte cu doctorii si nu cu politia sau avocatii, in schimb d.ta o tratezi ca si cand ar fi mai sanatoasa ca d.ta.
Daca in demersurile d.ta dai peste un organ de coercitie fix ca si d.ta respectiva persoana in loc de psihiatrie nimereste la puscarie.
Eu nu-ti raspund, ci tot incerc sa te corectez d.soara Andreea.
Si este ptr. ultima oara.
Va multumesc, dl Severo, ca este ultima oara cand ma corectati. Imi faceti o mare placere.
Poate ar fi bine sa ajunga la psihiatrie, cum spuneti. Sa ajunga undeva, numai nu acasa la acei oameni.
Solutia am gasit-o deja oricum.=D>

Alte discuții în legătură

Evacuare dnadaa1973 dnadaa1973 buna,am si eu o problema si anume aceea ca fostul meu sot ma ameninta ca odata iesita din casa lui nu ma mai primeste cu toate ca desii este proprietarul ... (vezi toată discuția)
Date de identificare persoana fizica Andreea Istrate Andreea Istrate Printre elementele de identificare ale unei persoane, pe langa nume, cnp, este si domiciliul. Daca adresa indicata ca domiciliu in cartea de identitate nu mai ... (vezi toată discuția)
Refuz schimbare adresa domiciliu dupa divort utiliyator utiliyator Buna ziua! Va rog, unde pot reclama faptul ca fostul meu sot nu vrea sa si schimbe adresa din buletin de pe domiciliul unde am locuit impreuna(locuinta de ... (vezi toată discuția)