Mama mea doreste sa beneficieze de pensia favorabila,avand pana in prezent 32 de ani de munca.Intrebarea mea este daca poate?Are 54 ani neimpliniti.Va multumesc anticipat pt.sfaturi.
Aaa, va rog frumos, fara CNP sau alte date personale. :) Folositi butonul "editeaza" si stergeti CNP-ul doamnei.
La intrebarea "care va fi cuantumul pensiei pentru limita de varsta daca cel al pensiei anticipate partiale este de 671 lei" nu am un raspuns si nu cred sa aiba cineva vreunul corect. Un raspuns corect nu puteti primi decat de la o persoana care are acces la aplicatia informatica de calcul a pensiilor.
Cuantumul pensiei depinde de toate datele din dosarul doamnei (de numarul de luni de anticipare, de perioadele asimilate si de eventualele stagii de cotizare realizate in perioada de suspendare a platii pensiei anticipate partiale etc.). Nu am cum sa cunosc aceste date si nici nu detin aplicatia informatica de calcul a pensiilor.
Pensionare anticipata
marivas
Buna ziua ! Va rog - o informatie! Sunt nascuta in februarie 1957,lucrez de la 1 sept.1977,conform Anexei 5 ar trebui sa ma pensionez la limita de varsta in ... (vezi toată discuția)