avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale firma fara activitate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

firma fara activitate

buna seara,
am si eu o intrebare legata de o firma srl care a fost infiintata in 2007 dar nu au fost depuse decat documentele de infiintare ,nefiind depuse bilanturile anuale, mentionez ca firma nu a avut activitate in tot acest interval.
puteti sa imi spuneti ce ar putea sa se intample cu aceasta firma care nu are nici un fel de bunuri decat capitalul care s-a depus?
am inteles ca se dau amenzi destul de mari daca documentele nu sunt depuse la zi, dar se dau amenzi chiar daca firma nu a avut nici un fel de activitate si nici venituri
va multumesc anticiapt pt raspunsurile dvs
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 02:57, 10 Aprilie 2011
Potrivit art.41 alin. 2 lit.g) din Legea contabilitatii nr. 82/1991, constituie contravenţie nedepunerea declaraţiei pe proprie răspundere din care să rezulte că societatea nu a desfăşurat activitate de la înfiinţare ,pana in prezent şi se sancţionează cu amendă cuprinsa intre100 si 200 lei. .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma miruna82 miruna82 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu urmatoarele intrebari: in perioada 10 iunie 2009 - 10 iunie 2012 o societate a fost suspendata, timp in care nu s-a mai ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma cu dizolvarea unei firme danielcraciun danielcraciun buna ziua am o firma infiintata in anul 2002 de comert cu amanuntul in primele 2 luni am avut ceva activitate si am si depus la administratie hartiile ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru nedepunere bilant DanielMi DanielMi Buna ziua, Am un SRL infintat in anul 2011 dar in 2012,2013,2014 firma nu am avut deloc activitate si nici contabil. Datorita acestei situatii, ... (vezi toată discuția)