ma confrunt cu aceastra problema si cu marea dilema a rubricii "Alte mentiuni"
og 2 art 16 (7) In momentul incheierii procesului-verbal agentul constatator este obligat sa aduca la cunostinta contravenientului dreptul de a face obiectiuni cu privire la continutul actului de constatare. Obiectiunile sunt consemnate distinct in procesul-verbal la rubrica "Alte mentiuni", sub sanctiunea nulitatii procesului-verbal.
eu nu eram prezent asa ca nu puteam intocmi obiectiuni!
parerea mea e ca din aceasta cauza procesul verbal ar trebui sa fie nul. deoarece nicaieri in legi ( am cautat) nu am gasit ceva legat de acest lucru. in intampinarea lor au scris ca mentiunile le puteam scrie in plangerea contaventionala dar mie acest lucru mi se pare complet impotriva legii.
Avand in vedere situatia aratata de dvs,puteti invoca cauzele de nulitate prev.de art.19 al.1 si 3 din OG nr.2/2001,datorate lipsei martorului/martorilor care trebuia/u sa confirme lipsa contravenientului,faptul ca acesta nu doreste sau nu poate semna procesul verbal.
Motivul mentionat de agentul constatator-si citat de dvs- nu poate fi considerat ca pertinent si nu demonstreaza imposibilitatea certa a confirmarii de catre un martor impartial a situatiei retinute si sanctionate.
In aceasta situatie procesul verbal nu poate fi considerat legal,el fiind de natura de a produce o vatamare contravenientului,vatamare care este sanctionata cu nulitatea.
Exista mai multe sentinte civile sau decizii alte tribunalelor in acest sens.
Succes !