avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... In preaviz iti poti lua concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

In preaviz iti poti lua concediu de odihna

Buna ziua! Am 24 de ani de munca cu 17 in aceeasi institutie. Incepand cu luna Iunie voi fi concediata, de fapt voi primi preavizul. Daca il primesc pe 1 Iunie, incepand cu 2 iunie imi pot lua 10 zile de CO? Si angajatorul poate refuza cererea mea?
Multumesc frumos pentru un eventual raspuns.
Multumesc frumos pentru amabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie si concediu de odihna problema se pune in felul urmator.lucrez la o firma de anul trecut din iunie si vreau sa plec de la ei.eu ma gandeam sa-mi depun demisia de sapt viitoare dupa ... (vezi toată discuția)
Lichidare la zi Tamara1987 Tamara1987 Buna ziua, Am o nelamurire si de aceea m-as bucura mult daca m-ar putea ajuta cineva in acest sens. Situatia e urmatoarea: in data de 09.05.2013, mi-am dat ... (vezi toată discuția)
Preaviz adinutza.2008 adinutza.2008 Daca inceteaza raporturile de munca in temeiul art.55, lit.b codul muncii, pot ca in perioada de preaviz(15 zile) sa imi iau concediu de odihna sau un concediu ... (vezi toată discuția)