avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1278 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale UN SRL PE PRODUSE COPII SE POATE SCHIMBA PE FAST-FOOD
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

UN SRL PE PRODUSE COPII SE POATE SCHIMBA PE FAST-FOOD

Am un SRL deschis in 2008(imbracaminte,incaltaminte produse pt copii)suspendat pe 3 ani din 2010,as vrea sa deschid o shaormerie;ce as putea face:
-se poate extinde acel SRL SI PE PRODUSE DE FAST-FOOD(produse alimentare)?
-se inchide acel SRL si se deschide o alta societate ex PFA?
Va rog daca se poate sa-mi dati un sfat,ce si cum as putea face!
Cel mai recent răspuns: lorellay , utilizator 17:44, 19 Mai 2011
..."
Daca nu aveti in Actul constitutiv acest cod, atunci trebuie sa depuneti un Act aditional prin care sa adaugati codul care va intereseaza, Actul constitutiv actualizat, cererea de inregistrare si declaratia de autorizare."

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

Deoarece va fi o unitate de alimentatie publica aveti nevoie in primul rand de avizul celor de la DSV.
Buna ziua,am o rugaminte daca se poate;am cumparat o masina in 2009 ,am inscris-o in acelasi an luna septembrie;m-a costat taxa de poluare 1200 ron
Am inteles ca se poate recupera taxa(sau o parte din taxa)Cum as putea sa recuperez acea taxa.Ce acte imi sunt necesare si ce sansa as avea
Astept raspuns si va multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Mai 2011
rbtrbt, utilizator
pentru fast-food trebuie sa aveti codul CAEN 5610 si aveti nevoie de autorizatie de la primarie, se plateste o taxa in functie de suprafata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod(uri) caen pentru fast-food sau clatitarie? ElenaComanescu ElenaComanescu Buna ziua, Doresc sa imi deschid o intreprindere mica care sa se axeze pe producerea si comercializarea clatitelor dar la acestea sa pot vinde si un suc, o ... (vezi toată discuția)
Informatii utile aida85 aida85 as dori sa deschid un srl si as dori sa vand,produse alimentare,nealimentare,bauturi,tutun,legume si fructe si as dori sa stiu ce coduriCAEN TREBUIE SA ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)