Vin in atentia dumneavoastra pentru a va solicita un sfat competent.
Sunt in proces de partaj,cu fostul sot si am ajuns in faza recursului.Sunt extraordinar de dezamagita pentru ca avocatul care m-a reprezentat ,m-a mintit ,pe tot parcursul procesului. Lucrez de mai bine de un an in strainatate,si acum ,venind in tara,am ajuns si eu la dosar.Nu s-a mai prezentat, de un an ,in fata instantei.Si am pierdut fata de fostul sot, socotindu-ma de rea credinta.Nici o dovada ,din cele trimise de mine,nu a fost pusa la dosar. Nu trebuia sa ma anunte judecatorul,ca nu am aparare?Va rog sa ma ajutati!!!!! Nu cred ca am mari sanse la recurs! Cum sa procedez?
Dvs. le depuneti, ramane la aprecierea instantei daca accepta administrarea lor.
Pt neprezentare la termenul de judecata, avocatul putea fi amendat de instanta, chiar ma mir de ce nu s-a intamplat, probabil contractul incheiat cu dvs. expirase, dar chiar si asa, trebuia sa va spuna...
Am inteles.
Nu inteleg atitudinea instantei,si de ce ,avocatul m-a mintit . Am dovezi de corespondenta cu el. Sper sa pot reusi ,sa-l fac, sa raspunda pentru atitudinea lui.
Retrocedare teren
Elyza Bart
Am un teren de 3 ha care este intr- o zona f. buna pe care nu am reusit sa - l primesc pina in zii de azi desi din 2005 incerc si prin judecatoria locala ... (vezi toată discuția)