avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul colectiv de munca

In CCM incheiat intre sindicatele din invatamant si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti din 09.05.a.c. se mentioneaza dreptul celor din invatamant de a primi o "prima de vacanta" din fondurile proprii ale primariilor de sector. Ce se poate face daca aceasta prevedere, ca si altele, nu este respectata? Liderii de sindicat din scoli nu vor sa se puna rau cu autoritatile.
Cel mai recent răspuns: Profesional New Consult , Consilier juridic 18:42, 19 Iunie 2008
Va puteti adresa instantei de judecata, in acest caz.
Este un conflict de drepturi si recunoasterea acestuia se face doar in instanta, de aceea va puteti adresa instantei fara a avea nevoie de acordul sindicatului in acest sens, insa le puteti cere sprijinul si conf legii sunt datori sa vi-l acorde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lider de sindicat LiviuPetruta LiviuPetruta Este corect ca in situatia reducerilor de personal ce se fac in invatamant,Prioritate sa aiba liderul de sindicat in defavoarea unui profesor cu activitate de ... (vezi toată discuția)
Competenta in control la scoala tora68 tora68 buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie depusa o sesizare cu privire la munca unei contabile de la o scoala gimnaziala? de la inspectorat scolar judetean ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca- stricarea imaginii și a reputației maria_magdalena maria_magdalena Buna ziua!!! Sunt angajată în sitemul de învățământ și în cele 3 luni de zile ale anului școlar 2011-2012, am fost agresata verbal (pe ... (vezi toată discuția)