avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Lyoness
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Lyoness

Buna ziua, a auzit cineva despre sistemul Lyoness pana acum ?
Recent am aflat informatii despre el, dar contractul care trebuie semnat si termenii si conditiile mi se par putina ambigue.

S-a lovit cineva pana acum de vreo problema dupa semnarea acestui contract ?
Chiar si daca este vorba doar de un cashback card.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 15:04, 13 Aprilie 2011
E un sistem mai greu de explicat pe net, dar dupa ce il intelegi, iti dai seama ca ai numai avantaje, si nici un dezavantaj.....adik asa s-a perceput la prima vedere.B-)

Pe scurt ptr cine nu e in tema....ca si membru lyoness poti face cumparaturi cu reduceri semnificative intre 4-27% la peste 100 de magazine din cluj,1500 magazine din tara si peste 18000 comercianti din toata europa cu un singur card de fidelitate
..........primesti pagina web personalizata si serviciu sms GRATUIT
Odata inscris ai 1% restituire imediata din toate cumparaturile proprii , 0.5% din cumparaturile celor inscrisi de tine , 0.5% din cumparaturile celor inscrisi de cei pe care tu i-ai inscris PE VIATA CASH in contul tau bancar, plus diferenta de discount ce merge intr-un sistem de bonusuri plus multe alte avantaje

Este una dintre afacerile tip Multi-level Marketing ( piramidale pe intelesul romanilor)bazate pe succesul garantat prin muncă
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
ContSters82289, utilizator
Este un sistem bonus de restituire cota parte din suma de plata ,in anumite unitati comerciale,partenere cu Lyoness

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra salariului pentru datorie card de cumparaturi letyerno letyerno Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)
Frauda la card.... silviana26 silviana26 Poate sa ma ajute cineva cu privire la aceasta situatie? In septembrie am cumparat de la Media Galaxy un uscator de par, am vrut initial sa-l platesc cu cardul ... (vezi toată discuția)