avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Teren intravilan arabil
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Teren intravilan arabil

Buna ziua,

Am gasit un teren de vanzare in jurul Bucurestiului. Proprietarul acestuia este un viceprimar, cand sa batem palma am observat in acte ca scria teren intravilan arabil. Terenul este situat la 20 m dupa case, pana la el mai exista solarii, apoi dupa el mai exista inca 2 case. Proprietarul acestuia nu are PUZ, dar se jura ,,cu mana pe inima" ca ma va ajuta sa construiesc (,,inchide ochii") pana rezolv eu cu aceste acte. Intrebarile mele ar fi:

1. Eu ca pers fizica pot intocmi un PUZ?
2. Durata acestuia si cat ma costa?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 10:02, 15 Aprilie 2011
PUZ se intocmeste in beneficiul proprietarului. Puteti intocmi PUZ sub aceasta conditie. Ar fi o chestie de circa o luna de zile. In principiu nu ar trebui sa fie probleme cu un astfel de teren intravilan pentru construire...
Deci nu este nici o problema daca este intravilan arabil (agricol)?
am citit pe alte site-uri ca e mai usor sa treci un teren din extravilan in intravilan, decat din intravilan agricol in construibil. Multumesc. Nu am mai auzit de PUZ in beneficiul proprietarului. Cum se realizeaza aceasta

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

cat priveste PUZ-ul este obligatoriu sa-l realizati: solicitati oferte unor arhitecti...costul este undeva la 0,03cent/€/mp
succes!
va referiti la schimbarea destinatie terenului dar aceasta se va face pe baza PUZ-ului. PUZ se intocmeste pe numele proprietarului terenului (beneficiarul).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamant intravilan - intrebari ovidiu_diac ovidiu_diac Buna seara tuturor, Vreau sa cumpar un pamant de casa de peste 6500mp dar este inregistrat ca extravilan(nefiind in oras ci undeva linga o padure ca si ... (vezi toată discuția)
Puz - scoatere teren din circuitul agricol Vatlavik Vatlavik Dupa ce am depus anul trecut in martie PUZ-ul la primarie, terenul pentru care sa realizat puz-ul este inca in categoria intravilan agricol si nu intravilan ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)