avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Apel- termen
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Apel- termen

Am depus apel pentru un proces de pensie de intretinere minor pe data de 12.04.2011. Nu mi s-a dat un termen cand am depus apelul. Dupa cat timp ar trebui sa se inregistreze apelul la Curtea de Apel Bucuresti?

Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters201565 , utilizator 17:12, 15 Aprilie 2011
Da, aceasta este ordinea.
Veti primi citatie pentru termenul de judecata fixat pentru judecarea apelului, iar pana atunci puteti verifica la arhiva Judecatoriei sector 6 cand a plecat dosarul la tribunal, iar la tribunal la fel, informatiile le puteti afla de la arhiva sau de pe portalul instantei.
MULTUMESC FRUMOS DOAMNA AVOCAT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs. unde e inregistrata cererea de recurs? unde e inregistrat primul termen pentru Popescu2012 Popescu2012 Sentinta fond judecătorie : 14.12.2012 Cererea de Recurs (nemotivat) înregistrat la 18.12.2012 Comunicare sentinta redactată la ... (vezi toată discuția)
Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Apel termen ContSters177235 ContSters177235 ce reprezinta ,,apel in termen de....,,intro hotrare de divort,va rog? se poate face recurs la hotarare? multumesc! (vezi toată discuția)