avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cat costa o firma cu toate domeniile de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cat costa o firma cu toate domeniile de activitate

buna ziua

As dorii sa_mi spuneti si mie cat ma costa actele unei firme cu toate domeniile de activitate,onorariul avocatului si in cate zile este gata .


multumesc
Cel mai recent răspuns: StefanDianaFlorentina , utilizator 09:45, 9 Septembrie 2011
Eu percep acelasi onorariu, fie ca este vorba de o firma cu unic obiect de activitate, fie ca e vorba de una care are tot CAEN-ul in actul constitutiv (evident, numai codurile permise).
Din ce am observat, multe persoane isi infiinteaza o societate avand o vaga idee a ceea ce vor sa faca, gandindu-se ca ulterior vor face altceva sau isi vor extinde activitatea, dar nu stiu inca in ce directie, asa incat solicita sa aiba toate codurile "ca sa fie" si in caz ca vor sa faca altceva, sa plateasca numai autorizarea unui nou obiect de activitate si nu introducerea acestuia in actul constitutiv - deci hotarare AGA, actualizare act constitutiv - costuri mai maricele.
Adevarul e ca nu stiu ce sanse are cineva care azi vrea sa vanda zarzavaturi, maine vrea sa isi deschida coafor si poimaine sa prelucreze lemnul... Parerea mea este ca daca vrei cu adevarat sa ai o afacere profitabila, trebuie sa stii exact ce vrei sa faci, sa te documentezi amanuntit despre domeniul tau... in fine... Pana acum, majoritatea clientilor au fost de parere ca "daca tot nu costa mai mult, sa trecem tot ce se poate, ca in viitor, cine stie...?"
Buna ziua!
Costul total, cu tot cu onorariul avocatului, taxele de constituire, cazierele fiscale si rezervarea denumirii este de 1250 lei.
Pentru actele necesare, puteti intra pe site-ul cabinetului nostru, veti gasi detaliat atat actele pe care trebuie sa le aduceti, cat si procedura de lucru si durata.
Cu stima,
av. Silviu Serban
Costurile sunt urmatoarele:
50 RON - rezervare denumire;
50 RON - specimen de semnatura;
50 RON - +declaratie pe proprie raspundere (pt fiecare asociat);
200 RON -capital social (minim) + comisionul la banca (care variaza 10-24 RON);
350-400 RON - taxe la ORC (aproximativ)

La toate acestea se adauga onorariul avocatului, care de asemenea variaza.


Specimenul de semnatura se poate da gratuit la ORC in fata unui referent desemnat pentru aceasta. Cel putin in Timis.
Noi am cumparat noul nomenclator CAEN(5ron),l-am citit tot si am scris frumos pe o hartiuta toate codurile la ceea ce am considerat ca vom avea nevoie,am mers cu hartiuta la registrul comertului,am rezervat denumirea firmei si am facut actul constitutiv pe loc(bineanteles ca am avut la noi si copii dupa actele personale,extras cf actualizat pentru sediul de firma,declaratiile le-am dat pe loc),doamna de acolo a fost tare draguta(poate si fiindca am mers cu lectia invatata),n-a durat mai mult de jumatate de ora,la registru a costat totul cam 700 ron,dupa doua saptamani,gata firma.La banca,in fctie de cat doresti capitalul social,de la minim 200ron in sus...bani pe care poti sa-i retragi sau nu dupa terminarea actelor la registru.

Alte discuții în legătură

Lista coduri caen sub conditie Maria-Shirina Stefanescu Maria-Shirina Stefanescu Buna ziua, Vreau sa infiintez o firma care sa aiba cat mai multe coduri CAEN la obiectul secundar de activitate. Stiu ca exista niste liste cu anumite ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face?/ bogdyban bogdyban Buna seara, Sunt intr-o dilema mare si am mare nevoie de un raspuns care sa ma lumineze. Am o societate cu obiect de activitate ,,alte lucrari speciale de ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)