avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 269 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Competenta teritoriala executor
Discuție deschisă în Executare silită

Competenta teritoriala executor

Executorul este din alta localitate decat angajatorul meu. Eu am domiciliul in aceeasi localitate cu executorul. Daca imi schimb adresa de domiciliu in localitatea angajatorului, pot invoca lipsa competentei teritoriale? Este valabila aceasta modificare a domiciliului survenita dupa admiterea cererii de executare?
Cel mai recent răspuns: ContSters199098 , utilizator 16:03, 19 Aprilie 2011
La poprire este competenta alternativa - este competent executorul de la sediul /domiciliul debitorului sau al tertului poprit.

Competenta executorului se intinde pe toata circumscriptia curtii de apel unde isi are sediul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita prin poprire Anca_10 Anca_10 In 2007 am contractat un credit de nevoi personale fara garantii in CHF. Din noiembrie 2011 nu am mai reusit sa-l platesc. In noiembrie 2013 a fost ... (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti doru533 doru533 Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din ... (vezi toată discuția)
Competenta teritoariala executor ContSters95070 ContSters95070 in baza unei sentinte societatea A declanseaza executarea silita impotriva societatii B. in cursul executarii silite este aplicat sechestru asupra actiunilor ... (vezi toată discuția)