avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prezumtia de nevinovatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prezumtia de nevinovatie

Pana la o eventuala NUP a procurorului sau a unei decizii in instanta, presupun ca inca functioneaza prezumtia de nevinovatie. In ce conditii sau faza a cercetarii si cui pot cere o dovada provizorie de circulatie?
Cel mai recent răspuns: flaviu09 , utilizator 12:59, 20 Aprilie 2011
Deci, am sanse sa cer o dovada provizorie de conducere?
sa faci cerere se poate dar asta trebuie facuta la procuror.......nr de dosar,etc pana nu ai rezultatul de la iml nu cred ca poti
Pt conducere sub influenta alcoolului nu se emite dovada de circulatie. Si la 0,61 la mie la etilotest sigur la proba biologica iese cel putin dublu, deci stare de ebrietate. Asa ca nu puteti pretinde intelegere de la instante.
intradevar se emite dovada dar fara drept de circulatie.pentru consum de alcool sansele de a ti elibera cineva vreo dovada sunt aproape nule.:(
o intrebare am si eu legat de aceastea dovada fara drept de circulatie emisa de politisti...si eu am fost depistat conducand sub influenta alcoolului, politistul mi-a dat acea dovada insa am pierdut-o dupa ceva timp..foloseste la ceva dovada aia?..iar acuma la 6 luni de cand am fost prins tot astept si tot ce am ii numarul de dosar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie suspendare permis (dosar penal) Bogdan213 Bogdan213 Buna ziua. Am fost depisat cu o alcoolemie de 0,43 in urma aparatului etilotest. Mi s-a suspendat permisul si am fost la IML pentru recoltarea probelor ... (vezi toată discuția)
Dovada de circulatie provizorie claudius_82 claudius_82 povestea incepe in iunie2010,cind am fost oprit la un filtru de politie.am suflat in etilotest,a reiesit ca am o imbibatie de 0,67 ,am fost frumusel la ... (vezi toată discuția)
Folosirea unui spray pentru astm și influența acestuia asupra alcoolemiei: 1,3 la etilotest, 0,00 în analizele iml. pot obține dovadă cu drept de circulație? AdrianDorin AdrianDorin Aș dori să fac o cerere procurorului pt a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui ... (vezi toată discuția)