avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal - cand pot recupera permisul?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal - cand pot recupera permisul?

Buna ziua.Vreau sa va explic si eu situatia mea.Am fost depistat in trafic cam akum 1 an si 2 luni.etilotest 0,84,probe biologice 1,25 respectiv 1,15,recalculare 0,74.Dosarul a plecat de la politie catre procuratura cu NUP.Acum astept rezolutia.Intre timp dupa rezultatul recalcularii am primit un proces verbal cu amenda pentru circulatia pe drumurile publice sub influenta alcoolului.Intrebarea mea este cand pot recupera permisul?de ce am primit acest proces verbal?daca l-am primit inseamna ca a inceput si suspendarea de 3 luni a permisului?chiar nu inteleg...:(:(
multumesc flaviu09 pt raspuns.sper sa fie bine totul si pentru tine.;)
ai reusit sa iti recuperezi permisul?
nu o sa ti vina sa crezi dar inca nu!!!X-(acelasi raspuns il primesc in fiecare zi:"in curs de solutionare!mi s-a luat de justitia romana!!#-o
salut, pana la urma s-a rezolvat in cazul tau cu permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut ionutser ionutser Mi-a fost retinut permisul de conducere in data de 21.11.2010 pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice . La proba biologica mi-a iesit 1,8 ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan - pedepse, alte consecinte doru200807 doru200807 azi se implinesc 3 saptamani de cand am atins cu oglinda laterala alta oglinda la o masina din trafic, celalalt conducator auto a sunat la 112 a venit ... (vezi toată discuția)
Conducere sub influenta bauturilor alcoolice danut6666 danut6666 In primul rand vrea sa multumesc celor care ami vor raspunde si mie la o intrebare lagat de un eveniment rutier, Am mai vazut cateva persoane pe forum in ... (vezi toată discuția)