avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sigla si denumire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sigla si denumire

as vrea sa inregistrez pentru un SRL sigla, denumirea precum si un text (nu stiu cum sa il denumesc) de prezentare al firmei pe care il folosim pe site (deoarece au inceput sa il copieze diversi).

am vazut ca la ORC-TB este o masuta cu o tanti cu un laptop pe care scrie OSIM...

oare de unde sa o apuc ca habar nu am? si cam cat costa?

multmesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mtl , utilizator 22:55, 16 Aprilie 2011
De la inregistrarea la registrul comertului a emblemei (art. 8 Lg. 31/1990 daca societatea nu este inca inmatriculata la registrul comertului sau art. 21 Lg. 26/1990 daca societatea este inregistrata si inregistrarea emblemei se va face printr-o cerere de mentiuni).
Aici gasiti informatii mai multe, inclusiv consturile: Legea 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice, modificată şi completată prin Legea 66/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)
Simboluri nationale in sigla 2ntz 2ntz Imi amintesc ca era o lege (daca nu gresesc) care facea referire la interzicerea folosirii simbolurilor nationale sau abreverilor institutiilor publice ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata are dreptul sa foloseasca o sigla simo flores simo flores Intrebarea mea ar fi daca o persoana fizica autorizata poate folosi o sigla si care ar fi demersurile pe care trebuie sa le faca .Va multumesc! (vezi toată discuția)