avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Procedura de atribuire contestata
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Procedura de atribuire contestata

Urmeaza sa participam la o licitatie la care s-a contestat caietul de sarcini, solicitandu-se excluderea unor conditii de participare considerate de un operator economic exagerate. AC nu a suspendat procedura. Contestatia a fost depusa acum 3 sapatamani, iar data limita de depunere a ofertelor este saptamana viitoare. Inca nu s-a primit niciun raspuns de la CNSC.
Art. 278 pct. (6) din OUG 34/2006 prevede: " In functie de solutia pronuntata, Consiliul va decide asupra continuarii sau anularii procedurii de achizitie publica."
Intrebarea mea este: In cazul in care CNSC admite contestatia, avand in vedere ca prin aceasta s-au solicitat numai renuntarea la unele cerinte, poate dispune continuarea procedurii, astfel incat AC, la analiza ofertelor sa ia urmareasca indeplinirea cerintelor conform caietului de sarcini si deciziei CNSC, sau in cazul in care CNSC admite contestatia trebuie sa dispuna si anularea procedurii?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 14:00, 18 Aprilie 2011
daca procedura nu a fost suspendata de CNSC urmeaza sa continuie fara a fi tinuta de posibilitatea anularii actului respectiv.
in conditiile in care actul este anulat se va relua procedura de la ultimul act valid.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatii publice dragandaniel dragandaniel FAC PARTE DINTR-O COMISIE DE LICITATIE PUBLICA .CAIETUL DE SARCINI A FOST FACUT AMBIGU.A FOST DECLARATA O FIRMA CASTIGATOARE O ALTA AFACUT ... (vezi toată discuția)
Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de sarcini soazig soazig Este vorba despre un ofertant care la propunerea tehnica sa prezinta cu o \\"Declaratie privind conformitatea cu documentatia tehnica si caietele de ... (vezi toată discuția)
Decizie de anulare licitatie teodor82 teodor82 Buna ziua. O firma a participat la o licitatie - cerere de oferte si a avut cel mai scazut pret (criteriul de atribuire - pretul cel mai scazut). ... (vezi toată discuția)