avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... hotarirea de divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

hotarirea de divort

buna seara .am si eu o intrebare sotul mamei(tatal vitreg) a divortat de mama mea la onesti jud.bacau fara ca ea sa stie nu a fost citata nu nimic. acum a aflat si doreste sa scoata hotarirea de divort pentru a-si face buletinul .mentionez ca ei s-au cununat la motru jud gorj din cit stiu si eu se pare ca hotarire de divort se trimite si la starea civila unde sa facut cununia acum va intreb pe dumnavoastra daca este asa sau nu .eu nu ami pot da sigur cu parerea dumneavoastra va cer ajutorul sa ma informati daca este sau nu asa . va mutumesc
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 21:14, 18 Aprilie 2011
hotararea o gasiti la instanta.
nu poate sa faca buletin fara hotarare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În anul 2015 am avut divorțul la judecatoria motru ... Angelaradu1969@gmail.com Angelaradu1969@gmail.com Bunaseara în anul 2015 am avut divorțul la judecatoria Motru și acuma vreau sa depun actele de căsătorie și mau îndrumat pentru a legaliza hotărârea ... (vezi toată discuția)
Mama mea are nevoie de o hotărâre de divorț pentru a i se ... Cristinaalina28 Cristinaalina28 Mama mea are nevoie de o hotărâre de divorț pentru a i se servi la eliberarea buletinul. Cum o pot obține ? (vezi toată discuția)
Inregistrare divort in romania Alexandrarares Alexandrarares Buna ziua! O doamna a divortat in strainatate.Acolo unde a avut loc si cununia civila de altfel.Cat timp are la dispozitie sa inregistreze divortul in Romania ... (vezi toată discuția)