Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea, utilizator
 Carp Mircea, utilizator 	
			~ final discuție ~
 balansorina	                   

sunt educatoare, nascuta pe 15 dec. 1955 si pe 15 sept 2011 as implini 35 de ani de cind profesez acesta meserie; as vrea sa ies la pensie mai repede.. la anul ... (vezi toată discuția)
	                    balansorina	                   

sunt educatoare, nascuta pe 15 dec. 1955 si pe 15 sept 2011 as implini 35 de ani de cind profesez acesta meserie; as vrea sa ies la pensie mai repede.. la anul ... (vezi toată discuția)

doru anghel	                   

1)  As vrea sa stiu [b]cand poate iesi la pensie anticipat (partial)  fratele meu nascut in 11 mai1952.
Face 35 de ani de contributie in toamna 2011 [/b]prin ... (vezi toată discuția)
	                    doru anghel	                   

1)  As vrea sa stiu [b]cand poate iesi la pensie anticipat (partial)  fratele meu nascut in 11 mai1952.
Face 35 de ani de contributie in toamna 2011 [/b]prin ... (vezi toată discuția)

ContSters124954	                   

Buna ziua,
stiu ca in decursul ultimilor ani legea pensiilor s-a schimbat de mai multe ori, eu nu reusesc sa gasesc o varianta finala, de aceea va rog sa ma ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters124954	                   

Buna ziua,
stiu ca in decursul ultimilor ani legea pensiilor s-a schimbat de mai multe ori, eu nu reusesc sa gasesc o varianta finala, de aceea va rog sa ma ... (vezi toată discuția)