avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Noul Cod al Muncii art.35 al. 3) abrogat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Noul Cod al Muncii art.35 al. 3) abrogat

In aceste conditii, cand "functia de baza" a devenit nerelevanta, cum stabilim deducerea atunci cand persoana are mai multe contracte ? Cum acordam tichetele de masa?

O zi excelenta tuturor!
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 01:43, 21 Aprilie 2011
adriana.karageorge a scris:

In aceste conditii, cand "functia de baza" a devenit nerelevanta, cum stabilim deducerea atunci cand persoana are mai multe contracte ? Cum acordam tichetele de masa?

O zi excelenta tuturor!


Buna ziua!
Buna intrebare! Dar sa nu disperam... ar fi indicat sa ne uitam si in prevederile Codului Fiscal referitoare la deduceri...... oricum legislatia nu e corelata......
Toate cele bune si Saptamana Luminata sa ne lumineze pe toti!
Sa dea bunul Dumnezeu! In special pe legiuitorii nostri.
stabilirea deducerii se va face prin declaratie pe proprie raspundere a salariatului, iar daca intervin modificari, salariatul este obligat ca in termen de 5 zile sa va aduca la cunostinta schimbarile survenite

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul venit lunar bambi.2010 bambi.2010 va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza un bonus lunar acordat de angajator si de asemenea deducerea personala, intrucat am 2 copii in intretinere, si in ce mod ... (vezi toată discuția)
Deducere personala adinamaria48 adinamaria48 Bună ziua am o întrebare deducerea personala se calculează la venit brut adică la salariul minim pe economie.... Am o persoana în întreținere... Un ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa nicoletaart nicoletaart Buna ziua, In cazurile urmatoare angajat cu 4 ore/zi si pensionar cu drept de lucru 4h/zi iar la noi la firma are functia de baza si 30 de ore/luna ... (vezi toată discuția)