avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 obiect de activitate: investitii financiare
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

obiect de activitate: investitii financiare

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate constitui un SRL avand ca obiect de activitate: investitii finaciare.
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 15:04, 19 Aprilie 2011
Raspunsul la intrebarea dvs.este nu.

Legea 297/2004 privind piata de capital:

Art. 6
Societatile de servicii de investitii financiare, denumite in continuare S.S.I.F., sunt persoane juridice, constituite sub forma unor societati pe actiuni, emitente de actiuni nominative, conform Legii nr. 31/1990, care au obiect exclusiv de activitate prestarea de servicii de investitii financiare si care functioneaza numai in baza autorizatiei C.N.V.M.

Art. 53
(1) Societatea de administrare a investitiilor, denumita in continuare S.A.I., este persoana juridica, constituita sub forma unei societati pe actiuni, conform Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si functioneaza numai in baza autorizatiei C.N.V.M.
(2) S.A.I. va fi inscrisa in Registrul C.N.V.M., la data autorizarii.
(3) In toate actele oficiale, S.A.I. trebuie sa precizeze, pe langa datele sale de identificare, numarul si data inscrierii in Registrul C.N.V.M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Broker de asigurari ContSters138549 ContSters138549 Buna ziua, Va rog respectuos sa-mi dati cateva lamuriri referitor la posibilitatea infiintarii unei societati de asigurari si conditiile ce trebuiesc ... (vezi toată discuția)
Înființare ii Mihai B L Mihai B L Buna ziua! As dori sa înființeze un PFA sau II pentru a practica terapii alternative (masaj terapeutic, reflexoterapie, osteopatie, fitoterapie, ... (vezi toată discuția)
Componentele actului constitutiv la s.r.l. si s.a. AbrudanAndrea AbrudanAndrea As dori sa aflu componentele actului constitutiv la S.R.L.-uri si S.A. Am nevoie urgenta de ele. (vezi toată discuția)