Am un credit la o banca si mi s-au infiintat trei executari silite pe pensie pentru pentru neplata rata credit de trei ori pentru acelasi credit; am o poprire pe pensie din 2008 acum banca a mai infiintat doua executari silite pentru acelasi contract de creditare cu doi executori diferiti la date diferite;
So, pentru o singura poprire- se popriste 10/3 din venituri, pentru mai mult de una se popreste 1/2. Daca are poprit 1/3 se pare ca cei 4 evanghelisti sunt trei, Luca si Matei, adica doar o singura poprire.
O fi vazut omul triplu, de la sperietura.
Problema este ca fiecare executor isi calculeaza banii de executare silita inclusi in banii de returnat catre banca si in principal aceste trei executari silite au avut lo in timp ce aveam poprire pe pensie; tare nu...#-o#-o#-o;basca acu cand trebuia sa termin creditul mi-a m-ai "adaugat" 3900 roni penalizari; ce ramane de facut decat sa-i dau in judecata; deci cam sunt probleme cu bancile din Romanica...
Recuperare prejudiciu
myryam
Buna ziua,am o intrebare : daca o persoana nu are bunuri,conturi bancare sau alte venituri pe numele lui si nu poate fii executat silit pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)