avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neexecutare contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neexecutare contract

Buna ziua .va rog un sfat daca se poate.Am incheiat cu o societate comerciala un contract de vanzare cumparare prin care aceasta se obliga ,conform contractului ,sa livreze o lucrare la o anumita data.Intrucat sunt pus deja in intarziere prin nerespectarea de societate a termenului,nu-l mai gasesc pe administrator,am platit deja si un avans substantial, pe ce cale pot recupera prejudiciul si eventual solicitare daune moorale?Pelatura penala cu plangere art 215 c.p si constituire parte civila ,sau deschiderea unei actiuni in pretentii cu timbrarea acesteia? Cred ca sun avantaje si dezavantaje in ambele situatii.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters83761 , utilizator 13:14, 21 Aprilie 2011
Am crezut ca din marea familie virtuala este cineva dispus cu un sfat.Sarbatori fericite !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune in pretentii comerciale nicole28C nicole28C intre firma x si y exista un contract de vanzare cumparare utilaje.Acestea au fost livrate cu o intarziere de 25 zile si au fost monatate cu o intarziere de ... (vezi toată discuția)
Daune interese ContSters145250 ContSters145250 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: In baza unui contract de inchiriere a unui spatiu publicitar, propr. avea obligatia sa asigure ... (vezi toată discuția)