avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ajutor va rog .. am circulat cu o masina radiata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ajutor va rog .. am circulat cu o masina radiata

noaptea trecuta m-a oprit un echipaj al politie rutiere pe colentina , eu conducand o masina cu numere de germania. dupa ce le-am aratat actele ( asigurare , talon + permis ), politisti m-au informat ca masina ar fi radiata in germania ( fara nici o solicitare prin statia la biroul politie rutiere ) si totodata intocmindu-mi dosar penal si suspendandu-mi permisu. am scris o declaratie si am semnat un proces verbal fara a mi se oferii o copie dupa acestea. politistii mi-au facut copii xerox dupa actele masinii ( returnandu-mi originalele ) si mi-au eliberat o dovada de circulatie provizorie pe 15 zile , tin sa precizez ca nici numerele de inmatriculare nu le-au retinut. ce se poate face in cazul meu ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Attila-Arpad Dombi , Avocat 05:05, 26 Iulie 2008
pe mine m-ar interesa ce pot sa fac pt neinceperea urmaririi penale ... e prima oara cand am probleme cu politia ...
up ^^
si eu sunt in aceeasi situatie....azi am fost sa-mi prelungesc dovada de permis si cica nu se prelungeste la un astfel de caz....la dvs s-a prelungit??ms
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2008
Oelash, utilizator
Oelash a scris:

si eu sunt in aceeasi situatie....azi am fost sa-mi prelungesc dovada de permis si cica nu se prelungeste la un astfel de caz....la dvs s-a prelungit??ms

Nu vad legatura intre conducerea unui autovehicul neinmatriculat si retinerea permisului de conducere.
In ce articol din lege v-a incadrat cand vi s-a retinut permisul de conducere.

:offtopic: Ati mai deschis un topic pe aceasta problema
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2008
Ioan Ciobanu, Expert judiciar
pai si are legatura pt ca si io am condus un autoturism radiat si mi-a luat permisul...dar am vrut sa fiu mai scurt...decat sa sariti rpd sa criticati mai bine m-ati fi ajutat cu un raspuns.multumesc si de aceasta data

Alte discuții în legătură

Am nevoie de o lamurire TARCHILA ELENA TARCHILA ELENA in data de 8 septembrie am fost oprita de pol rutiera si aveam de doua zile numerele provizorii expirate si o programare la RAR abia peste doua saptamani. s-a ... (vezi toată discuția)
Solicit consiliere : politia nu are probe si susine ca am trecut pe rosu puma_09 puma_09 Buna, Am trecut pe galben la semafor , insa politistul a zis ca a fost rosu, desi nu a vazut semaforul in sine pentru ca dansl se afla dupa colt in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere alex_rai alex_rai Buna ziua, Detin permis din data de 12.05.2011 din nefericire in data de 29.03.2012 nu am acordat prioritate de dreapta unui alt autovehicul prin urmare ... (vezi toată discuția)