Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
Bilantul este semnat de catre administrator si de persoana care intocmeste documentele financiar -contabile. Ceea ce trebuie intr-adevar semnat de catre ambii asociati este procesul verbal(hot.adunarii generale) cu privire la aprobarea datelor din bilant. Dar asociatul care nu este de acord cu ceva de pe acolo poate semna cu observatiile de rigoare!
Asa si daca eu nu am semnat nimic....in ultimile 9 luni cum face administaratorul ?Semneaza in fals si depune ? Sau are alte solutii? E legal? Ce alte documente trebuie sau sunt obligatorii de semnat de ambii asociatii?
In momentul in care asociatii au stabilit sa faca o firma e bine sa se consemneze in amanunt totul. Daca pe parcurs apare ceva neprevazut se va specifica ulterior. Daca aceste intelegeri nu incalca legea, atunci, din punct de vedere juridic, au puterea oricarei legi.
Actele curente ale firmei sunt semnate de asociatul care prin actul constitutiv este desemnat administrator. Semnatura ambilor asociati e necesara , de exemplu, atunci cand se modifica actul constitutiv.
Declarație 406 presupune raportarea la Fisc a tuturor datelor din contabilitatea unei firme (încasările și plățile, produsele aflate în stoc, taxele plătite, înregistrările contabile etc.) într-un mod standardizat, care trebuie să respecte întocmai schema tehnică impusă de autoritatea fiscală.
Cursul practic oferit de avocatnet.ro va cartografia noul sistem SAF-T, fiind gândit ca un instrument de orientare în care vom analiza aplicat,timp de 8 ore, noul sistem de raportare, astfel încât fiecare participant să înțeleagă cum se identifică și se raportează informațiile cerute de Fisc prin declarația 406.