avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea

am un vecin care facand niste bani din constructii, cand i se pune pata pune muzica f tare intr-un foisor dupa batatura lui, pe seara ca sa ne deranjeze si mai tare ,,pe noi vecinii numindu-ne dusmanii lui ,cheama lautarii,acestia urland pana dimineata .Am facut reclamatii la 112 am facut plangeri la politie acestia la si amendat dar surpriza a fost ca seful de post l-a invatat pe nemernic sa nu-si plateasca amenzile pe care i le dadea am aflat din surse sigure .Nu am unde sa mai merg ,am inceput sa merg cu familia sa dormim pe unde apucam cand auzim lautarii ni sa scarbit ce putem face?
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 11:28, 4 Iulie 2013
Impreuna cu celelalte persoane deranjate de atitutinea vecinului , in comun , formulati o plangere catre Inspectoratul Judetean de Politie, daca aveti dovezi cu privire la abordarea problemelor de catre seful de post in modul in care ati relatat..
Numai pe plan local se poate solutiona problema cu care va confruntati
Staruiti la nivelul politiei locale sau sesizati la conducerea acesteia dezinteresul organelor locale
cum sa nu plateasca amenzile? faceti sesizare scrisa ca ministerul de interne si relatati ca cei de la politia locala nu isi indeplinesc obligatiile de serviciu in sensul ca nu trimit la administratia financiara amenzile care nu sunt platite pt a se face poprire pe venitul celui amendat.
ceilalti vecini intra in casele lor si nu se aude prea tare muzica ,dar eu stau gard de gard cu el,iar boxele lautarilor care este cat un frigider ,le amplaseaza chiar in spatele casei mele,iar cand da drumul la muzica zornaie geamurile.Daca i-am zis cu frumosul mia zis ca eu nu vad ca stau in saracie si nu am cum sa-l ajung pe el si daca nu ne linistim nu o sa mai iesim din curte.Acum nu zic ca nu-si plateste amenda chiar nu ma intereseaza dar a-s vrea sa gasesc o solutie sa dorm linistita cu copiii in saracia mea.
Ultima modificare: Luni, 25 Aprilie 2011
aisa-s, utilizator
Indiferent, daca plangerea se depune la Ministerul de Interne, Inspectoratul general, tot la politia din judetul dvs. ajunge.
Daca mai sunteti deranjati, sunati la 112 sau depuneti o sesizare ( de preferinta prezentati-va la sediul inspectoratului in audienta) cu o petitie scrisa. Procedati asa de mai multe ori, astfel incat sa existe repetabilitatea faptei.
Daca nu se potoleste, depuneti dupa aceea o plangere la parchet ( plangere penala), pentru savarsirea infractiunii de tulburarea folosintei locuintei. Aratati in plangere ca fapta se repeta, anexand in acest sens raspunsurile la petitiile dvs. anterioare.

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniștii publice AcoSofy AcoSofy Bună ziua ,am vecinii foarte gălăgioși, muzica la maxim, țipete, vocabular vulgar aproape in fiecare seara si nu opresc muzica până dimineața. I-am ... (vezi toată discuția)
Amenzi incalcare liniste publica in mediu rural avem un vecin care pune muzica cu ... marush marush Va rog frumos sa ma ajutati. Avem un vecin care pune muzica cu bassul la maxim toata noaptea cand are chef. Pana dimineata. Noi locuim in comuna Barnova Iasi, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)