avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deranjarea vecinilor cu lautarii toata noaptea

am un vecin care facand niste bani din constructii, cand i se pune pata pune muzica f tare intr-un foisor dupa batatura lui, pe seara ca sa ne deranjeze si mai tare ,,pe noi vecinii numindu-ne dusmanii lui ,cheama lautarii,acestia urland pana dimineata .Am facut reclamatii la 112 am facut plangeri la politie acestia la si amendat dar surpriza a fost ca seful de post l-a invatat pe nemernic sa nu-si plateasca amenzile pe care i le dadea am aflat din surse sigure .Nu am unde sa mai merg ,am inceput sa merg cu familia sa dormim pe unde apucam cand auzim lautarii ni sa scarbit ce putem face?
Cel mai recent răspuns: aea , utilizator 11:28, 4 Iulie 2013
cum se mai prezinta situatia ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea liniștii publice AcoSofy AcoSofy Bună ziua ,am vecinii foarte gălăgioși, muzica la maxim, țipete, vocabular vulgar aproape in fiecare seara si nu opresc muzica până dimineața. I-am ... (vezi toată discuția)
Amenzi incalcare liniste publica in mediu rural avem un vecin care pune muzica cu ... marush marush Va rog frumos sa ma ajutati. Avem un vecin care pune muzica cu bassul la maxim toata noaptea cand are chef. Pana dimineata. Noi locuim in comuna Barnova Iasi, ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice Eduardito Eduardito As dori sa stiu daca pot suna la urgente pentru a sesiza tulburarea linistii publice si daca cei reclamati vor afla datele mele de contact,am un vecin care ... (vezi toată discuția)