avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro neimportant
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

neimportant

Sunt luni bune de cand m-am imprietenit cu Avocatnet.Am apelat si am fost ajutata peste masura.Si totusi , pe un topic ,un utilizator ," m-a pus la punct" afirmand ca multa lume pune intrebari pe forum pretinzand alta identitate crezand ca , citez:"noi am venit aici cu pluta si nu o sa ne prindem."Mi s-a intamplat mie si sunt un pic dezamagita.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 18:29, 27 Aprilie 2011
Oriunde, in orice mediu , fie el real sau virtual , avem ocazia sa constatam ca anumiti oameni se cred mai importanti decat ceilalti si , crezand astfel despre ei insisi, incearca sa-i puna la punct pe ceilalti.Desigur, acest lucru ii satisface si cred ca au castigat.Ce anume, cred ca nici nu conteaza, caci de cele mai multe ori nu exista nicio miza.
Daca ati gasit si lucruri bune aici, daca ati beneficiat de ajutor, nu aveti decat sa ignorati lucrurile mai putin bune si sa continuati sa vizitati avocatnet. :)
teslovan_florentina,
Am citit topicul despre care amintiti...

E o realitate: sunt utilizatori care au calitatea de reclamant dar se ”prezinta” ca parati in ideea ca vor afla cum sa ”contracareze” partea adeversa... Sunt utilizatori care scriu ca sunt ”parte vatamata” intr-un proces penal si sunt – de fapt – faptuitori...
Cand se intampla aceasta cei care sunt "obisnuiti" cu ”adevarul spus pe jumatate” isi dau seama imediat.
Din acest motiv cred ca n-ar trebui sa va suparati – e suficient, cred, sa convingeti ca sunteti de buna credinta. Asta e: cand multi obisnuiesc sa minta se intampla sa mai ”cada” si nevinovati la mijloc.
Aici este topicul
www.avocatnet.ro/content/for...

Pe buna dreptate: modul in care puneti problema duce cu gandul la faptul ca dv sunteti persoana care ”a dat avans” pentru cumpararea acelui imobil si nu are un document care sa o dovedeasca... Sigur, puteti scrie in numele reclamantului, dar tot cam pe acolo este.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
trope_doi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de bine ne cunoastem intre noi? Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti: a) trope_doi e Diana sau Dinu? b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide ... (vezi toată discuția)
De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala intr-un proces teslovan florentina teslovan florentina Buna ziua.Va rog sa ma lamureasca cineva:intr-un proces, x-reclamant cere anularea absoluta a unui contract de vc ,contract incheiat intre y si z (ambii parati ... (vezi toată discuția)