Buna ziua, am o problema cu locatarii de pe scara privind folosirea uscatorului. Locuiesc la etajul 4 intr-un bloc cu patru etaje, iar in urma cu 16 ani am acoperit blocul impreuna cu vecinul de pe palier fara nici o contributie din partea celorlalti locatari. La momentul respectiv am facut un tabel cu semnatura tuturor vecinilor cum ca nu au participat cu nimic si ca nu au nici o pretentie la pod sau la uscator, care se afla la etajul 4. Intre timp proprietarii s-au schimbat, iar noii proprietari au pretentii la folosirea uscatorului. Exista o lege pentru asa ceva? Multumesc.
Ei, ce spune d-na Elga cu privire la inchiriere este bine, insa mai bine era daca acest lucru il faceati atunci cand ati hotarat repararea terasei cu banii dvs. Nu va suparati, toti mai invatam din experienta altora. Obervati, acum tabelul cu semnaturi are valoarea zero, insa daca era un contract de inchiriere pe 20-25 ani, era altceva, nu? Basca faptul ca aveati prioritate la inchirierea ulterioara...
Reparatii acoperis
pionel
In blocul in care m-am mutat acum 9 luni avem urmatoarea situatie: la ultimul etaj exista o uscatorie care a fost inchiriata de catre un vecin. In schimbul ... (vezi toată discuția)