avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Decont transport
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Decont transport

Am participat la recensamanatul agricol si conform HG 1370/2009 art.6 se deconteaza transportul intre localitatea de domiciliu si localitatea recenzata. In cazul meu, sunt din satul Picior de Munte, com. Dragodana si am recenzat in satul Burduca, com. Dragodana ( 0 distanta de 19 km intre cele doua sate). Este corect sa mi se deconteze cheltuielile cu transportul?
Va multumesc.
Da ,este corect.
Noi am depus la Directia Agricola Judeteana spre decontare biletele de transport sau bonul de benzina si am primit deja banii.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Deplasare in interes de serviciu Venetia Venetia Lucrez la o biblioteca in comuna si recent s-a infiintat o noua biblioteca in satul vecin unde merg si acolo de 2 ori pe saptamana cu program de 8 ore. ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta pesori pesori M-am mutat la sat impreuna cu viitorul meu sot . Eu sunt personal didactic, iar el nedidactic. Amandoi facem naveta de la 26 de km de Timisoara. Am solicitat ... (vezi toată discuția)