avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice ACHIZITII PUBLICE
Discuție deschisă în Achiziţii publice

ACHIZITII PUBLICE

Buna ziua,
Achizitii publice - licitatie in sensul legii sau negociere...!?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Saroma Saroma , Consilier juridic 11:37, 28 Aprilie 2011
Procesul de achizitie publica reprezinta o succesiune de etape, dupa parcurgerea carora se obtine produsul, serviciul sau lucrarea, ca urmare a atribuirii unui contract de achizitie publica. Conform prevederilor OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a contractelor de concesiune de servicii, HG 925/2006 privind normele de aplicarea a OUG 34, a Legii 337/2006 privind modificarea si aporbarea OUG 34/2006 si a OUG 94/2007, se vor parcurge mai multe etape :
Autoritatea contractanta are obligatia de a atribui contractul de achizitie publica prin aplicarea uneia dintre urmatoarele proceduri:

a. cumparare directa
b. cerere de oferta
c. licitatie publica deschisa (cu sau fara preselectie)
d. licitatie publica restransa
e. dialog competitiv
f. negocierea ( cu sau fara publicare prealabila a anuntului de participare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii stefanpetre66 stefanpetre66 daca in cursul anului bugetar s-a mers pe o procedura de cerere de oferta , se poate trece la procedura cumparare directa (vezi toată discuția)
Achizitii publice FLORIANMATEI FLORIANMATEI In cazul achizitiei de bunuri, cand se intocmeste nota justificativa ? (vezi toată discuția)
Contractele de prestarii servicii in institutile publice? Rapeanu  Mihaela Gianina Rapeanu Mihaela Gianina Contractele de prestarii servicii se fac pe baza de oferta si licitatie conform carei legi si articol. (vezi toată discuția)