avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj

eu si cu sotia mea am facut un imprumut cu ipoteca si cate un inprumut de nevoi personale ca sa construim o casa . in prezent eu platesc ratele de imprumut la doua banci si ea una. cum pot sa rezolv problema partajului deoarece ea nu este de acord sa vindem proprietatea .
repet. ea doreste sa achite creditul ipotecar cu conditia sa inchei un contract de vanzare cumparare intre mine si sora ei . motivatia fiind ca eu sa nu cer parte la partaj . eu le-am propus sa achite creditul ipotecar si dupa aceea eu sa donez copilului . nu este de acord . ce ma sfatuiti ?
Mergeti cu actele la un avocat si veti afla toate variantele de partaj si drepturile care vi se cuvin .Daca nu va intelegeti lasati instanta sa decida .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator, reprezentare in instanta cerebel33 cerebel33 Buna dimineata, care este legea ref la faptul ca mediatorul care mediaza partile intr-un dosar de partaj nu are dreptul sa reprezinte partea ... (vezi toată discuția)
Partaj Vicky1 Vicky1 Buna ziua. Fostul sot doreste sa mergem la notariat pentru a face partajul. Am cumparat in timpul casniciei un apartament de la mama si sora mea, ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Am cateva intrebari legate de urmatoarea situatie: Eu si fostul sot am avut un litigiu pe un imobil (luat prin credit ipotecar si inca ... (vezi toată discuția)