avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort de comun acord cu trei copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort de comun acord cu trei copii

Care este procedura cea mai simpla si rapida pentru divort in conditia in care amandoi ne dorim acest lucru. In urma casatoriei au rezultat trei copii, acestia fiind minori (6 ani, 7 ani, 9 ani). Amandoi ne-am inteles asupra partajului si a tutelei. In aceste conditii putem divorta fara avocat?
Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 19:54, 29 Aprilie 2011
Puteti divorta direct la instanta si la primul termen se termina totul daca sunteti de acord , ce sa mai ocoliti prin procedura medierii cand tot instanta va trebui sa pronunte hotararea de divort si dupa mediere .Apelati la un avocat pentru a va condice procesul si taxa nu va fi mai mare fata de cea de la mediator.
Apreciez "fair-playul" d-nei avocat Cazacu Ioana!
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
ContSters202274, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort daniela70 daniela70 Buna ziua! Sotul meu doreste sa-i dau acordul pentru depunerea cererii de divort. Mentionez ca avem un copil minor , un apartament si o masina, dobandite ... (vezi toată discuția)
Divort culpa comuna marinescucorneliu marinescucorneliu buna ziua, sotia mea a depus actele de divort din culpa comuna. Pe instiintarea de divort e trecut la probatoriu ancheta sociala,( avem un copil impreuna) ... (vezi toată discuția)
Divort rmm rmm Buna ziua, Problema mea e des intalnita din pacate: casatoriti de aproape 5 ani, impreuna din vremea liceului, am ajuns acum destul de straini, S-au adunat ... (vezi toată discuția)