avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare sedii secundare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare sedii secundare

Buna ziua,
Reprezint un S.R.L cu un singur asociat unic/ administrator care are o retea de magazine in dezvoltare. Urmeaza sa deschidem noi magazine si de curand seful meu m-a insarcinat cu obtinerea tuturor actelor si autorizatiilor pentru unul din magazine pentru care am termen 20 de zile.
Am mai facut acest lucru, insa neavand pregatire in domeniu am apelat la consilierii de la Regitrul Cometului, cu celelalte descurcandu-ma singur. e drept, cam greu cu birocratia care inca mai exista.
Doresc daca se poate putin sprijin informational in ceea ce priveste inregistrarea sediului secundar/magazin/punct de lucru la Rgistrul Comertului.

Stiu ca am nevoie de:
Act doveditor spatiu
Decizie asociat unuc/ Hotarare ascociat unic - NU STIU CUM TREBUIE FACUTA (nici el)
Declaratie administrator/asociat unic.
Cererea de inregistrare - NU STIU CUM TREBUIE COMPLECTATA (are prea multe campuri ;) )


Astept cu nerabdare si mare interes ajutroul vostru.


Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:54, 20 Februarie 2010
Spuneti-mi va rog, daca firma cu cod caen 6202 - Activitati in tehnologia informatiei - are sediul social intr-un apartament unde nu desfasoara nicio activitate, nici macar de birou, are 2 salariati, 1 pt. servicii birou si 1 pt. activitate consultanta( pe teren),vrea sa infiinteze sediu secundar pt. activitatea de birou.

Ce model de declaratie trebuie? 1,2 sau 3?

Multumesc anticipat!
Pai pe sediu nu v-ati autorizat si pentru activitati de birou?.Cand ati intocmit Declaratia model 2 de autorizare a functionarii SRL, pe pagina 2 are o rubrica destinata activitatilor de birou proprii pentru societate. Nu ati completat-o?
Daca vreti sa corectati aceasta problema completati o Declaratie model 3, aceasta declaratie intotdeuna modifica o declaratie initiala.
Daca vreti sa faceti un punct de lucru ca sediu secundar cu destinatie de activitati proprii pentru societate, impreuna cu actele privind infiintarea punctului de lucru depuneti si o Declaratie model 2 pentru autorizarea acestui sediu.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social/infiintare punct de lucru dacmoto dacmoto Buna seara, As dori sa stiu de ce acte am nevoie la ORCB pt a schimba un sediu social si pt a infiinta un punct de lucru? Ce costuri implica? Am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)