avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezbatere succesoriala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezbatere succesoriala

daca mama mea fiind singura mostenitoare de drept dupa moartea bunicilor mai trebuie sa incheie dezbatera succesoriala:(:(
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:12, 29 Aprilie 2011
bunicii ii pot dona sau ii pot vinde orice bun imobil mamei dvs sau oricui doresc dansii.
daca bunicii ii doneaza sau vinde (e bine sa-i doneze in acest caz, costa un pic mai putin) in timpul vietii mamei dvs, nu mai are ce dezbate dupa moartea lor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, vin cu o problema destul de dificila si incerc sa ... Andreea Vasiliu10 Andreea Vasiliu10 Buna ziua, Vin cu o problema destul de dificila si incerc sa o explic pe scurt. In 2009 bunicul meu a decedat ( eu si parintii mei stand in casa lui si a ... (vezi toată discuția)
Drepturi succesorale vasilicablanita vasilicablanita Daca la moartea tatalui copiii au renuntat in totalitate la mostenirea revenita lor in favoarea mamei, la moartea acesteia , copiii renuntatori pot reveni ... (vezi toată discuția)
Buna ziua cumnata bunicii mele(n are copii,soțul a decedat) ... adamar adamar Buna ziua Cumnata bunicii mele(n are copii,soțul a decedat) dorește să îi lase fetiței mele minore ap dânsei,cu drept de uzufruct. Care e procedura ... (vezi toată discuția)