Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Radu Gabrian, Mediator
 Radu Gabrian, Mediator 	
			 jully3tt3 
	    	Utilizator

jully3tt3 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 duscaandreea	                   

este adevarat ca sa schimbat legea? este adevarat ca poti iesi din tara  cu copilul minor fara acordul tatalui, daca ai hotorare definitiva si irevocabila? (vezi toată discuția)
	                    duscaandreea	                   

este adevarat ca sa schimbat legea? este adevarat ca poti iesi din tara  cu copilul minor fara acordul tatalui, daca ai hotorare definitiva si irevocabila? (vezi toată discuția)

Oana Gabriela	                   

As dori sa stiu daca un minor este incredintat mamei, poate parasi tara impreuna cu mama fara acordul notarial de la tata si baza legala.
Multumesc. (vezi toată discuția)
	                    Oana Gabriela	                   

As dori sa stiu daca un minor este incredintat mamei, poate parasi tara impreuna cu mama fara acordul notarial de la tata si baza legala.
Multumesc. (vezi toată discuția)

mish	                   

Imi puteti spune daca un minor, aflat in ingrijirea mamei(sentinta judecatoreasca in urma divortului), poate iesi din tara(in vacanta) fara acordul scris al ... (vezi toată discuția)
	                    mish	                   

Imi puteti spune daca un minor, aflat in ingrijirea mamei(sentinta judecatoreasca in urma divortului), poate iesi din tara(in vacanta) fara acordul scris al ... (vezi toată discuția)