avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Alegeri decan si consiliu in cadrul Baroului Bucuresti ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Alegeri decan si consiliu in cadrul Baroului Bucuresti 2011.

Adunarea generala electiva si ordinara a avocatilor Baroului Bucuresti, va decide cine va fii noul Decan si noul Consiliu al Baroului Bucuresti.
Nu va lasati inselati de promisiunile cu care am fost hraniti si in anii anteriori, promisiuni ce nu au fost duse la indeplinire, unele dintre ele fiind de-a dreptul absurde si imposibil de realizat din punct de vedere legal dar si financiar. Vi se pare ca avem nevoie de gradinite, de cluburi, de case de vacanta unde sa poposeasca doar mai marii Baroului?
Nu dragi colegi. Avem nevoie de o echipa tanara, care sa ne scuteasca de corvoada cozilor la casierie, de extenuantele vize pentru orice necesitate, sa ne scuteasca de ignoranta functionarilor baroului platiti din banii nostrii, de birocratia de care tocmai noi ne plangem in fata altor institutii de stat si/sau private.
Avem nevoie de o conducere formata din avocati tineri care se confrunta cu aceleasi probleme ca si noi, avocati care-si rup pingelele, la fel ca noi la instantele de judecata, politie, Parchet si care pot sa schimbe mentalitatea magistratilor asupra profesiei. O echipa care sa elimine din profesie pe cei ce ne dezonoreaza.

Cel mai recent răspuns: ContSters202274 , utilizator 10:17, 1 Mai 2011
Cu cat modalitatea de a structura o activitate este mai stufoasa, mai laborioasa, cu atat pot aparea tot felul de anomalii si nu au rost detaliile aici...
Si daca acea profesie mai este considerata si "liberala" se duce pe "Apa Sambetei" tot conceptul....
Asa de frumos si de bine functiona avocatura pe vremuri...Asa "simplist" cum era ea conceputa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce isi doreste un avocat de la noul decan al baroului bucuresti? Admin Admin Dat fiind ca se apropie alegerile pentru noul Decan al Baroului Bucuresti, hai sa ne gandim ce asteapta un avocat de la un Decan de barou. Care sunt ... (vezi toată discuția)
De ce nu vii la adunarile baroului ContSters120042 ContSters120042 Dragul meu coleg, Impatimita fiind de tot ce are legatura cu Baroul Bucuresti, subiectiva fiind asadar, vreau sa stiu si parerea ta: cand sunt adunari, de ... (vezi toată discuția)
Taxa pledoarie ? dumitru2000 dumitru2000 Timbru de... pledoarie ? Personal, mi se pare kafkiana propunerea. Ar fi bine sa aflam de unde vine..... nu de alta dar ca sa stim "ce" votam in ... (vezi toată discuția)